petak, 2. listopada 2009.

Stručni seminar ZOSH - a, Ugljan 2009

Evo nakon što su se dojmovi malo slegli, i nakon što smo se odmorili, red je da se malo osvrnemo na godišnje druženje ornitoloških sudaca republike Hrvatske, koje se ove godine održavalo u organizaciji sudaca iz Zadra, kojima se i ovim putem još jednom zahvaljujem na odličnom odabiru lokacije i odličnoj organizaciji. Naime seminar se održavao na otoku Ugljanu koji je udaljen od Zadra nekakvih 30 ak minuta trajektom, te još 10 min autobusom do apartmana u kojima smo bili smješteni - uz sav taj tramak situacija se nijednom nije otela kontroli. Atmosfera kao i uvijek vrhunska, i u službenom i u neslužbenom dijelu, obrađene su mnoge teme, neke kroz seminare, neke kroz razgovore, neka su pitanja ostala otvorena, neke smo zajedničke zaključke izveli, oko nekih se stvari nismo složili, a o nekim temama čemo još raspravljati, sve u svemu ponovo koristim istu riječ VRHUNSKI. Jedino mi je malo krivo što nisu svi suci uspijeli prisustvovati, jer ipak je to jedini put u godini kada smo svi na okupu a nismo pod presingom ocijenjivanja. Meni su osobno najviše nedostajali stariji suci koje su pritisle godine i nažalost bolesti, pa nisu bili u mogućnosti prisustvovati, a znam koliko su i njima značila ova naša druženja...njih bi ovom prilikom posebno pozdravio.

Teme koje su obrađene na ovom seminaru, moči čete pročitati u časopisu BATUDA, a Ja ču svoju temu objaviti i ovdje na blogu, samo kad je malo upristojim.

Čestitke kolegi Davoru Skejiću koji je samouvjereno i kao "od šale" položio usmeni dio ispita za saveznog suca. I kako je za njega neko već negdje napisao..."Od njega nismo drugo ni očekivali" kapa dole majstore.

Da ne dužimo, evo nekoliko slika sa seminara da steknete dojam o atmosferi:




Nema komentara:

Objavi komentar